تاثیر موسیقی در کودکان 1397-06-18
موسیقى كلاسیك و تأثیر آن بر كودكان:جنین انسان، پس از گذشت 20 هفته از تشكیل نطفه مى تواند صداهاى خارج و موسیقى را بشنود. تحقیقات به عمل آمده نشان مى دهد آنها مى توانند آنچه را كه در محیط رحم مادرشان مى شنوند، پس از 12 ماه از تولد به خاطر آورند و در برابر آن واكنش نشان دهند.
فراگیری موسیقی کودکان 1397-06-19
ریکوردر یکی از مناسبترین سازها برای شروع آموزش موسیقی به کودکان است. بدون تردید همه ما انسانها به موسیقی علاقه دایم و توانایی یادگیری آواز خوانی و حتی نواختن ساز را کم و بیش دارا هستیم. بخصوص هنگام نوجوانی این علاقه فطری برای یادگیری بیشتر در درون ما جلوه میکند.
راهکارهای آموزش موسیقی آکادمیک برای کودکان و نوجوانان 1397-06-18
به منظور آشنایی هر چه بیشتر و بهتر شما عزیزان در امر آموزش موسیقی به شیوه ی آکادمیک ، بر آن شدیم تا مقاله ای کوتاه و مختصر تدوین نموده و ارائه نمائیم . امید که این مطالب کوتاه و مختصر ، روزنه ای باشد در جهت آموزش اصولی و آکادمیک فرزندانمان .
موسیقی میتواند میزان ضریب هوشی کودکان و بزرگسالان را افزایش دهد 1397-06-18
پژوهشگران می گویند نتایج تحقیقات گوناگون نشان می دهد که موسیقی میتواند میزان ضریب هوشی را در میان کودکان و بزرگسالان تا 7 درجه افزایش دهد. دانشمندان با انجام تحقیقاتی ادعا کردهاند افرادی که میتوانند یک ساز موسیقی را بنوازند باهوشترند، زندگی اجتماعی بهتری دارند و در تحصیلات خود موفقترند.
تاریخچه آموزش موسیقی به کودک در دنیا 1397-06-18
آموزش موسیقی به کودکان نیاز به روشهای وِیژه دارد، آنها هنر فراگیری را نمی دانند. بطور کلی چندین روش بعنوان روشهای آموزش موسیقی کودک در دنیا وجود دارد که در حقیقت تدوین این روشها از ابتدای قرن بیستم بنا به ضرورت و نیاز به روشهای موثر و مفید آموزشی و وجود آشفتگی و سردرگمی فراوان در امر آموزش موسیقی کودک بوجود آمده است.
تاریخچه موسیقی کلاسیک 1397-06-18
انسان اولیه مبانی موسیقی را از طبیعت آموخت و به تدریج با استفاده از آلات و ادوات کار و زندگی اصوات موزونی را ایجاد نمود.حدود 5000 سال پیش سومری ها با استفاده از چنگ قطعات موسیقی برای رقص می ساختند. در مصر قدیم موسیقی بیشتر جنبه روحانی و مذهبی داشت. در دوران رنسانس تحولاتی در شیوه نت نویسی پدید آمد و موسیقی مذهبی اساس و پایه علمی یافت، قطعات موسیقی رقص دوره رنسانس که امروزه در دست است نشان می دهد که در آن زمان یعنی حدود قرن 15 و 16 میلادی سازهای متعددی در خدمت موسیقی بوده اند.
زندگی نامه استاد فرامرز پایور 1397-06-18
نام استاد فرامرز پایور در موسیقی میهن ما با نام سنتور عجین شده است و با شنیدن نام او، مفاهیم و جلوه های زیبایی از موسیقی ایرانی ونواهای آبشارگونه مضرابهایی که حاصل قدرت و لطافت ساز او می باشند. در ذهن شنونده این موسیقی نقش می بندد.
حسین دهلوی 1397-06-18
حسین دهلوی آهنگساز و رهبر اركستر مضرابی و ازچهرههای پیش كسوت مدیریت موسیقی در ایران هفتم مهر سال 1306 در تهران متولد شد.
موسیقی ایرانی (قسمت اول) 1397-06-18
به آوازی اطلاق می شود كه طرز بستن درجات گام آن، و فواصل جزء آن شباهت به گام دیگر نداشته باشد. مثل اینكه وقتی می گوییم دستگاه ماهور، منظور نشان دادن كلیه ملودی های مختلفی است كه از گام بزرگ تشكیل شده است.
جلوه كار آهنگسازی در آثار استاد شجریان 1397-06-18
وقتی میخواهم از شجریان بنویسم ، قلم جز به راه تمجید و تحسین راه دیگری نمی رود. در ستایش از هنر استاد شجریان و خدمات ارزنده او در زمینه موسیقی اصیل ایرانی و آواز سنتی ایرانی هرچه كه بگوییم و بنویسیم كم است. به حق استاد ، زیبا ترین سبك آوازی را در طول سده اخیر ارائه كرده و با خواندن آوازهای متنوع و تصنیف های بیشمار و عرضه دهها و بلكه صدها اثر هنری ، نقشی را در حفظ و اشاعه موسیقی اصیل ایرانی ایفا نموده كه منحصر به فرد است و تصور نمی كنم كه هیچ خواننده دیگری با وی قابل قیاس باشد و حقیقتا" با وجود گوهر درخشانی همچون او ، طاق بلند عمارت فاخر آواز اصیل ایران ، سربه ثریا گذاشته است.
موسیقی ایرانی (قسمت دوم) 1397-06-18
تنها اختلاف راست پنجگاه با آواز ماهور تفاوت جزئی در حالت آنها است به تعبیر دیگر راست پنجگاه همان ماهور است اما درك تفاوت و حالتهای آن تنها در نزد گوشهای آشنا و استادان موسیقی میسر می شود.
موسیقی ایرانی (قسمت سوم) 1397-06-18
گامهای موسیقی قدیمی ایرانی از هجده نت و هفده فاصله تشكیل می شده و هر یك اسمی داشته اند و بعضی از آنها امروز نیز در ردیفهای موسیقی ایرانی ملاحظه می شود.
تاريخچه موسيقی (قسمت چهارم) 1397-06-18
در آخرین دوره های قبل از تاریخ اسلام پادشاهان ساسانی به دلیل قدرت و اقتداری كه داشتند در كنار دیگر امور اقدام به بسط و توسعه تمدن و هنر ایرانی نمودند و در كنار دیگر صنایع و هنرها موسیقی نیز در اثر ترغیب و تشویق حكام ساسانی به خوبی رواج و رونق یافت. در زمان اردشیر موسیقی دانها و نوازندگان نیز مانند دیگر افراد طبقه خاصی را تشكیل می دادند و در نزد او از ارج و قرب خاصی برخوردار بودند.
تاريخچه موسيقی (قسمت پنجم) 1397-06-18
اساس موسیقی بعد از اسلام مانند پایه تمدن اسلامی به دست ایرانیان گذاشته شد و اگر آثار هنری ایران نبود موسیقی شرقی امروزه در كشورهای عربی به شكل كنونی به وجود نمی آمد. به هر حال ایرانیان علیرغم محدودیتهای آیینی و مذهبی سهم بزرگی در رشد و رواج موسیقی شرقی داشتند و بخصوص از قرون دوم و سوم هجری تقریبا كلیه موسیقی دانان و آهنگسازان و حتی تعدادی از خوانندگان ساكن در كشورهای عربی ایرانی بودند.